DreamersDo Академия за устойчиви дентални практики


За да сте спокойни и уверени в
икономическата несигурност и да пресътворите денталната практика
и живота на мечтите си

Искам да получавам информация за предстоящи курсове

Ирина и Петър Горялови в медиите:

Какво, ако работите с дълбоко благодарни пациенти,
а печалбата Ви подсигурява
спокойствието и свободното време
да създавате мечтания живот за Вас и Вашето семейство?

 

Всеки собственик на дентална практика днес е изправен пред избора – да работи постарому и да оцелява месец за месец и от криза на криза или стъпка по стъпка да създаде практиката и живота на мечтите си в новия свят, използвайки предизвикателствата като трамплин. 

COVID беше изненадващ, но отрезвяващ "стрес тест“ за устойчивостта на денталните практики в България. Той разкри липсата на финансова и организационна стабилност и на екипна и психологическа устойчивост в денталните кабинети и клиники у нас. Накратко, пандемията завари собствениците на дентални практики неподготвени да управляват в недпредвидима среда.

Тогава създадохме DreamersDo Академията и нейната цел е да подкрепи собствениците на практики с цялостен пъзел от практически курсове онлайн и на живо и онлайн работилници, за да подсигурят устойчивостта на клиничните и финансовите резултати и да предоставят незабравимо преживяване на пациентите, включително при нарастващата инфлация и икономическа несигурност, без да правят компромис с личното си време и мечти.

Подсигурете устойчиви приходи и печалба на практиката и създайте незабравимо преживяване за пациента чрез

 

DreamersDo Dental Management Mastery
системата 5+М нива на устойчивост

Практически курсове за устойчивото развитие на денталната практика

НИВО 1

Увеличете месечните приходи и благодарността на пациентите
Високоефективен първичен преглед – I ниво

2-месечен практически онлайн курс в 7 модула (I от III нива от практическия курс „Високоефективен прием на цялостни лечения“

Старт: 25 май 2023 г.

 

Защо да участвате?
Да повишите качеството на разговора в първичния преглед с пациентите
е най-бързият начин да излезете от порочния кръг на леченията „на парче“, да увеличите  месечните приходи от лечения и удовлетворението на пациентите от обслужването.

 

Разберете повече

НИВО 2

Увеличете печалбата на денталната практика, без отлив на пациенти
Високоефективно ценообразуване

4-месечен практически онлайн курс
на живо в 8 модула

Очаквайте дата

Защо да участвате?
Да ценообразувате високоефективно (а не само на базата на разхода, колегите, зъботехниците пациентите, от което практиките губят стотици хиляди годишно), е най-бързият начин да увеличите печалбата в растяща инфлация и то без да отлеете пациенти.

Разберете повече

НИВО 3

Устойчиво управление на денталната практика

Практически курс на модули
3 дни (на живо) + 6 онлайн сесии х 5 ч.

Очаквайте дата през 2024 г.

Инвестиция: 9970 лв. с ДДС
Заявете интерес

НИВО 4

Изграждане на високопроизводителен екип

Практически онлайн курс в 2 часа за въведение в темата и 8 модула онлайн на живо х 5 ч.

Очаквайте дата

Инвестиция: 9970 лв с ДДС
Заявете интерес

НИВО 5

Маркетинг от ново поколение:
Как да станете магнит за "правилните“ пациенти?

Практически онлайн курс в 2 часа за въведение в темата и 8 модула онлайн на живо х 5 ч.

Очаквайте дата

Инвестиция: 9970 лв с ДДС
Заявете интерес

Управлявайте устойчиво своя живот

Практически програми за устойчиво управление на целия живот на денталния лекар

НИВО М

Майсторство по 12-те категории на живота

Изградете устойчива основа за житейско и професионално майсторство и реализирайте живота на своите мечти
Преимиум програма "Книгата на живота“

Най-напредничавата програма в света за управление на целия живот

4-месечна програма „Визия за целия живот по 12 категории“ (ниво 1 от 3)

Старт: 25 февруари 2023 г. 

Супер ранна регистрация до 30 ноември 2022 г.:
3480 лв с ДДС (3780 лв след това)

 

Защо да участвате?
Да управлявате интелигентно целия си живот по 12 категории, а не само да се опитвате да балансирате между работата и личния живот, е в основата на устойчивите клинични и финансови резултати на практиката и дълбокото удовлетворение и наслада от живота.

Разберете повече

Защо е важно, за да се справим с кризите и нарастващата несигурност,  управлението на личния ни живот по 12 категории
да стане приоритет No1?


Интервю на д-р Неделя Щонова с Ирина Горялова и Петър Горялов по bTV в „Духът на здравето“

 

Какво споделят Вашите колеги, собственици на дентални кабинети и клиники, за DreamersDo Академията за устойчиви дентални практики:

"Ирина и Петър, вие ми дадохте много!
Реално в практиката и живота ми започна нова ера след срещата с вас!"

д-р Диана Кунева

"За първи път такава структура и устойчив модел за управление на денталната практика дадохте вие с DreamersDo Академията. Това, което правите е уникално."

д-р Диана Бушкалова

"Много ме подкрепи, че дадохте и пълната картина. Участието в курсовете и приложението на новите знания и подкрепата от вас ми позволи да бъда много по-спокойна, по-уверена и да имам свободно време. Постигнахме мечтата си."

д-р Ани Димитрова

"Пътувам с Вас вече дълго и настъпи една трансформация – първо за мен като човек и после за денталната ми практика. Сега се чувствам много по-силна и спокойна. Ако не бях участвала в курсовете на DreamersDo Академията, щях да съм си пак там – от месец за месец и нищо."

д-р Ренета Перфанова

"Преди, когато е имало курсове за управление, във всичко съм се включвала. Но DreamersDo Академията ми даде точно това, което с години съм търсила – систематичност. Тя ми донесе много голяма лекота, по-лесно се справям с проблемите и така изпитвам повече удоволствие от работата. Преди усещах, че усилието е голямо. А сега с по-малко усилие постигам по-голям резултат.“

д-р Емилия Панчева

Какво ни вдъхнови да създадем
DreamersDo Академията за устойчиви дентални практики?

Представете си, че се погрижите за денталното здраве и усмивката на поне 10 пациента на месец така, че лечението и цялостното обслужване им остави незабравимо преживяване, а Вие като дентален лекар и собственик на практика сте професионално и финансово удовлетворен.

Това прави поне по 120 пациента на година или 1 200 пациента за 10 г. Ако поне 1 000 зъболекаря постигнат това, ще има минимум 1 200 000 по-здрави, уверени и щастливи българи. Това е над 15% от населението на България - достатъчно критична маса, за да усетим всички една нова атмосфера на повече здрави, усмихнати и уверени хора. Вярваме, че това е силата на всеки един дентален лекар - с ума, сърцето и ръцете си да промени средата към по-добро – пациент по пациент, разговор по разговор, усмивка по усмивка.

Това е и по-големият смисъл, който ни вдъхнови са създадем DreamersDo Академията за устойчиви дентални практики. 


Създадохме я и защото виждаме и изграденото през последните 30 г. в съсловието и че все повече български зъболекари се стремят към постоянно усъвършенстване и имат стремеж към новото. Много от собствениците на практики са направили сериозни инвестиции във висококачествени клиничи обучения по света, най-съвременно оборудване и модерни помещения и се грижат да обслужват пациентите си на ниво, което беше немислимо преди. Клиничният стълб стои все по-стабилно и подкрепя бъдещото развитие на денталните практики в България. 


В същото време пред собствениците стоят все повече предизвикателства на еволюцията – как да поддържат постоянно ниво на клиничните резултати (особено, когато имате екип) и да подсигурят здравословна печалба, която да позволи по-нататъшното им устойчиво развитие.

Мнозина от Вас постоянно ни повтарят, че са напълно неподготвени за това. Тоест стълбът на устойчивото управление напълно липсва. Под устойчиво управление разбираме управление, което систематично съчетава устойчиви клинични резултати, незабравимо преживяване за пациентите във всяка точка на контакт и здравословни приходи и печалба.
Нашата визия е, че, ако собствениците развият и стълба на устойчивото управление в следващите 10 години,  денталните практики в България имат пълния потенциал да започнат да предоставят дентални услуги на световно ниво. Само клиницизмът няма да е достатъчен най-малкото заради постоянно завишаващите се изисквания на пациентите. Така България може да стане известна не само с киселото мляко, олимпийските си шампиони и ИТ услуги от световна класа, но и с дентални услуги на световно ниво. И по-важното е, че ще има още по-удовлетворени зъболекари и повече здрави, уверени и щастливи хора с красиви усмивки.

Отварянето на прозореца за подобна възможност е рядкост. Ако собствениците на дентални практики решат да се възползват от него, това може да промени траекторията на денталната медицина в България и да я издигне на следващото по-високо ниво и да докосне по качествено различен начин живота на милиони българи. 


Радваме се, че вече десетки собственици на дентални кабинети и на едни от водещите клиники у нас ни се довериха и вече създадоха основата за незабравимо преживяване на пациентите и устойчив във времето печеливш ръст. И така трасират пътя към цялостно дентално обслужване на световно ниво и то в икономическа турбуленция.

Присъедините се и Вие!

Кои са Ирина и Петър Горялови?

 

Нашата мисия е да допринесем повече собственици на дентални практики,
които са жадни постоянно да се усъвършенстват,
да създадат незабравимо обслужване за своите пациенти,
да увеличат устойчиво приходите и печалбата, дори при нарастващата икономическа несигурност.
И така да използват предизвикателствата и възможностите по пътя като стъпала,
за да израстват като хора и професионалисти.

 

Попълнете регистрационната форма, ако искате да получавате информация
за предстоящи курсове и дати?

 

Свържете се с нас

* * *

За индивидуални запитвания как практическият курс може подкрепи Вас и Вашата практика по възможно най-добрия начин и за други въпроси, свържете с Ирина Горялова:

+359 887 567033  ∙ irina[email protected]