Увеличете печалбата на денталната практика без отлив на пациенти с

Високоефективно ценообразуване на
дентални услуги

Първият по рода си 4-месечен онлайн практически курс в 8 модула за собственици на дентални практики

Очаквайте дати през 2024 г.

Медийни участия и публикации на Ирина и Петър Горялови:

Екипирайте се с проста, практична и цялостна система за
4 нива на ценообразуване на дентални услуги
, с която ще си подсигурите спокойствие и устойчивост на практиката при растящата двуцифрена инфлация,
която е рекордна за България от 24 г. насам.

 

Денталните практики пред риск

 Ако при сегашната постоянно растяща двуцифрена инфлация не знаете как точно прецизно да ценообразувате денталните услуги, а продължавате да базирате цената само на разходи и колко взимат колегите и зъботехниците, рискувате денталната практика неусетно да потъне „под водата“ или с необмислени ценови корекции да предизвикате съпротива и отлив на пациенти.

Знаете ли как?

Започвате ли да усещате:

Напрежение сред пациентите

 • Графикът е пълен, но усещате напрежение „във въздуха“ – пациентите усещат галопа на цените и искат бързо да ги лекувате,  привидно имате много работа, но реално се задъхвате под натиска на постоянно растящите разходи. Усещате, че с настоящите цени нещо не е наред, но се чудите как точно да ги формирате така, че да компенсират скока на инфлацията (официалната е над 17%, а реалната е поне двойна), за да не потънете, но и да не отблъснете пациентите. Затова отлагате.
 • Пациентският поток е стабилен, но започвате да усещате мълчаливото притеснение на пациентите. Успокоявате се, че има пациенти и се разколебавате кога и с колко да повишавате цените, особено ако вече сте го направили през годината.
 • Притеснявате да вдигнете цените с двуцифрен процент. А за новите се притеснявате да не ги уплашите. Коригирате с малко или отлагате.

Напрежение в денталната практика

 • Графикът е пълен, има приходи, но усещате, че постоянното повишаване на цените на консумативи, работни материали, режийни и обезценяването на парите – тоест инфлацията – вече "ядат" от приходите. И топят това, което остава за Вас – печалбата, всеки ден.
 • Усещате, че трябва да вдигнете цените, за да не работите на загуба, или вече сте ги коригирали, но оттук нататък не знаете с колко, колко често да го правите и как ще реагират пациентите. Търпите, коригирате с малко или още се спирате.
 • Служителите на денталната практика на твърда заплата усещат, че могат да си позволят по-малко разходи и вече питат за увеличение. А Вие усещате, че парите за това увеличение трябва да дойдат от някъде и че най-вероятно (отново) трябва да увеличите цените. Притеснявате се, че не знаете къде ще е краят на тази спирала на увеличенията. Чудите се как правилно да увеличите заплатите.

Напрежение в себе си като собственик

 • Клиничната работа Ви поглъща и не Ви стигат време, енергия и сили да предусетите какво да предприемете, за да не се окаже, че работите на загуба при две пълзящи инфлации. Това още повече Ви напряга или напълно се изключвате и се впускате изцяло в клиничната работа.
 • Смътно предусещате, че се задава буря, но не знаете какво точно да направите с цените или се успокоявате, че „имате работа“ - графикът е пълен, пациентите ви търсят и потокът е постоянен.
 • Ясно усещате задаващата се криза, знаете какво трябва да направите, но не сте сигурни точно как. За цените - разбирате, че трябва да ги вдигате, за да не сте „на червено“, но ви липсват знанията и уменията, за да ги формирате по високоефективен начин. Затова продължавате да ценообразувате постарому, предприемате хаотични стъпки или отлагате и не знаете какво друго да направите, но имате натрапчивото усещане, че се въртите в порочен кръг.

Кои са 4-те основни грешки при ценообразуване на денталните услуги, които като собственик на дентална практика не може да си позволите да допуснете при нарастващата двуцифрена инфлация?

 

Екипирайте денталната практика, за да подсигурите печалбата, да запазите пациентите и привлечете нови в „икономическата зима“:

 

Подсигурете приходите и печалбата в растяща инфлация


Още по време на практическия курс ще приложите 4-те нива на ценообразуване и ще си изясните цената на всяка дентална услуга поотделно. Това ще Ви донесе допълнителен приход между 25 000 и +100 000 лв. на година – според размера, зрелостта на практиката и типа лечения.

Ще получите целия инструментариум и начин на мислене, за да можете като собственик систематично да настройвате цените, подсигурявате желаните приходи и поддържате здравословна печалба без отлив на пациенти. 

Направете ценови промени без съпротива и отлив на пациенти


Хаотичната, неподготвена или честа промяна на цените на денталните услуги при растяща двуцифрена инфлация може изиграе лоша шега на всяка дентална практика.

Ще разберете как в хода на двуцифрена растяща инфлация своевременно да коригирате цените с малки и умни движения (а не с еднакъв процент) така, че да не изпитвате постоянно притеснение и най-важното – да не провокирате съпротива или дори отлив на вече по-чувствителните пациенти.

Отличете се в очите на настоящите си пациенти и привлечете нови


Ще разберете как да направите така, че пациентите да не Ви възприемат като "един от многото" зъболекари, а да се отличите и то при огромен избор на дентални практики.

С най-напредничави и същевременно прости за приложение инструменти и световно ноухау ще изградите цялостен подход за увеличаване добавената стойност за пациентите, което при растяща инфлация ще е ключово, за да задържите настоящите пациенти и привлечете нови.

Какво ще получите в този практически курс?

Работата с цените изисква спешни краткосрочни действия в настоящата двуцифрена инфлация, но и дългосрочен подход, който да подкрепи денталната практика да се стабилизира и да премине спокойно през предстоящите предизвикателства.

Според зрелостта всяка дентална практика има нужда от различно време за подготовка. Целта на практическия онлайн курс е да направите спешни краткосрочни стъпки, които веднага да се отразят на месечните приходи, и да заложите „реперите“ за многократни, но умни корекции на цените на вълни в следващите години.
Моментът да започнете е сега.

Подсигурете финансовото здраве

 

За да избегнете реактивни, хаотични или закъснели корекции на цените на денталните услуги под натиска на инфлацията, подгответе се да подсигурите финансовото здраве на практиката:

 1. Ще разберете фундамента – как точно да формирате цените на денталните си услуги по 4 нива на ценообразуването, като избегнете досегашните 4 базисни грешки, които денталните практики повтарят от години. Стъпка по стъпка ще „филтрирате“ цената на всяка дентална услуга по 8 критерия, за да може максимално прецизно да определите крайната цена. (Включва демонстрация и готова таблица, в която да нанесете цифрите за своите услуги.)
 2. Ще научите как точно да изчислявате пълната себестойност на всяка дентална услуга. В момента в бранша масово се изчислява стандартната себестойност, която обаче включва само една част от разходите. При двуцифрена инфлация това може да доведе до значителни загуби.
 3. Ще научите как точно правилно да изчислите минималната цена на всяка дентална услуга, под която не бива да падате, за да не сте „на червено“, а да постигнете здравословна печалба. (Включва демонстрация и готова таблица)
 4. Ще разберете как точно да включите амортизацията на апаратурата в крайната цена на пациента, за да не се получава, че покупката на апаратура е лукс, който собственикът плаща без яснота как да я включи в цената на пациента и кога се изплаща инвестицията. Това е възможно най-простият начин за пресмятане на амортизацията. (С демо и готова таблица-шаблон.)

Задръжте пациентите без съпротиви

 

За да ограничите риска от отлив на пациентите при свиване на покупателната им способност, научете как точно да коригирате цените на вълни заедно с растящата двуцифрена инфлация:

 1. Ще откриете как точно гъвкаво да коригирате цените с малки и умни движения в хода на инфлацията (а не с общ процент за всички услуги), които пациентите няма да усетят драстични и вие да не работите на загуба, а да увеличите приходите и печалбата си от вече насрочения график.
 2. Още на място ще видите кои са точните стъпки да повишавате цените така, че за година да ви донесат допълнителен приход между 25 000 и +100 000 лв (според броя пациенти и леченията и размера и зрелостта на практиката).
 1. Ще оцените готовността на денталната практика да вдигне и защити цените пред пациентите по 5 ключови лоста за ценообразуване, без която рискувате хаотични корекции и отлив на пациенти.
 2. Ще начертаете бързи стъпки и дългосрочна стратегия за умни ценови корекции в следващия месец и година, които са съобразени с Вашата практика и пациентела.
 3. Ще разберете кой е начинът на мислене, с който да коригирате цените при следващите вълни на инфлацията в „икономическата зима“.
 4. Ще научите практични идеи как осъзнато да работите с цените така, че да не се притеснявате да ги коригирате и за старите, и за новите пациенти. 

Отличете се в очите на пациентите

 

За да не се изгубите в клиничната работа или под натиска на инфлацията, ще научите как да ценообразувате на база  добавена стойност за пациента отвъд лечението за висока възвращаемост, което масово не се прави в бранша:

 1. Ще разберете как да отразите в цената добавената стойност, която давате на пациента (отвъд зъбите и лечението!), за да усетите най-накрая възвращаемост на досегашните инвестиции в апаратура, оборудване, обучения и да излезете от въртележката. 
 2. Ще видите как добавената стойност за пациента от лечението, може да Ви отличи на пазара и да Ви помогне да защитите и по-високи цени.
 3. Ще разберете как да направите така, че пациентите да не Ви възприемат като "един от многото" зъболекари, а да се отличите и то при огромен избор на дентални практики и двуцифрена инфлация.
 4. Ще получите готови възможно най-прости таблици (на по 1 страница) за отчет на приходите и разходите (счетоводен и финансов), за паричен поток (реалният кеш, с който разполагате) и баланс, които можете да делегирате на счетоводителите или друг човек в практиката да подготвят за вас, за да взимате прецизни решения за финансовата картина на денталната практикаКато собственик е нужно да гледате и счетоводния, и финансовия отчет, който дава реалната картина.
 5. Ще получите и готови възможно най-опростени таблици за печалбата по счетоводния и по финансовия отчет, които ви позволяват да пресметнете максимално прецизно цените. Без тях рискувате хиляди левове пропуснати приходи.
 6. Ще добиете яснота и план за действие, за да влезете с увереност и спокойствие през 2023 г. и да си спестите излишни изненади и стрес.

“Ако не се безпокоите, има нужда да се безпокоите.
А, ако се безпокоите, не е нужно да се безпокоите.”

Рей Далио, основател на Bridgewater Associates – най-големият хедж фонд, управляващ $160 милиарда, известен като Известен като "Стив Джобс в инвестициите".

Какво споделят Вашите колеги за ползите от практическия курс „Високоефективно ценообразуване на дентални услуги“:

д-р Дамян Иванов

 

„Аз съм много благодарен за курса! Беше изключително обхватен, задълбочен, показа много гледни точки, за което много Ви благодаря!

Парите, които дадох изобщо ..., си струват на 100%! И го препоръчвам на всеки, който иска да има успешна практика от финансова гледна точка.

Защото този курс добавя прогнозируемост - възможност да прогнозирам и яснота колко и в какво може да инвестирам. А това е важно, защото ние сме в конкурентна среда, в пазарна икономика и ако не си конкурентен на пазара, някой ще те измести. Тази яснота ми донесе удовлетворение.“

д-р Цветомира Яцова


„Аз съм един от най-благодарните хора за този курс! Отворихте „Кутията на Пандора“ – с всяка таблица видях някакви неприятни неща, но трябваше да ги видя, защото до момента бях предприела една саморазрушителна тактика „Залудо работи, залудо не стой“.

Като ги видях, предприех много и сериозни стъпки, просто не можете да си представите колко много неща направих! Правя това, което казвате. Ако след 1 г. отново се запиша на този курс, мисля, че ще е много полезно за мен да го повторя. В момента на много колеги съм препоръчала вашите курсове. Според мен всеки трябва да отиде на тях, защото иначе се заблуждаваме, че правим някакви неща.“

д-р Диана Бушкалова


„Аз виждам невероятно осъзнаване за това къде се намираме. Защото ние водим подробни отчети, но като попълнихме вашите таблици и не „Кутията на Пандора“, ами не знам какво отворихме... Благодарение на това, което направихме, имаме яснота и можем наистина да управляваме процесите умно.
Ако един собственик на практика си го кара и така, ще изгуби много. Известно време ще го претупва и няма да си дава сметка. Но ще  загуби почва под краката си, спокойствие, защото, ако финансовото ти здраве не е добре, и физическото здраве ще страда. Няма как и експертизата да не пострада, ако няма яснота. Би загубил и възможността да преминеш и на друго ниво като дентален лекар. Защото много добре знаем, че ако останем там, където някога сме били, ние не оставаме там, а се връщаме назад.“

д-р Мария Ненчева


„Искам да ви благодаря много, защото, макар и да събирах (не математически) цифри, се питахме : „Ама, защо ги събираме тези цифри ако не отделя време да  ги „навържа“?“  Вие дадохте друга взаимовръзка между събраните цифри,  убедително показвате кои точно параметри да измерваме, сравняваме и анализираме. До момента не бяхме спокойни дали  нашите  услуги са  добре  остойностени.
Подтиквате ни да направим връзка с колегите ни в региона, да се огледаме и да се позиционираме на пазара на дентални услуги. Не е достатъчно да  влизаме в клиниката и да  работим 8 ч. , ако не спираме да  анализираме  какво се случва  край нас? Ами случва се , но не знаем…
Вие отваряте „блендата“ до безкрай! Мисля, че обучението е всеобхватно, нищо не пропуснахме – хванахме счетоводната, финансовата, управленската, човешката, психологичната гледна точка. Много ме провокирате да мисля – това, ако го направя или не го направя, какво ще стане?  Страхотно е!

 Много е необходим този курс, просто е базов.  Препоръчвам обучението дори и на най-опитните колеги в цифровите анализи, дори и на тези, които ползват софтуерен анализ! Любопитните ще бъдат провокирани и изненадани от подхода!"

д-р Алла Николова


„Преди цифри въобще не водих. Аз работя много ендодонтия и сега получих пълна яснота и смятам да продължавам така.
В началото имах съпротива. Усещах, че това си е материал и ми идва някак свръх възможностите.  Но то ме чопка отвътре... Все повече се настройвам, че мога да се справя и ще се справя, защото това е полезно за практиката ми.
Много ми помогна да въведа дребните жестове и подаръци в знак на внимание, които пациентите много харесват, защото този конвейр в един момент не се отразява добре. 
Общо взето този курс ми промени ъгъла на мислене.

Отвсякъде е полезно! По-добре човек да знае, че върви в правилна посока и да вижда това по цифрите. И ако те му показват нещо, веднага да я промени, отколкото да чака да падне на дъното и тогава да си каже: „Ооо, тука не трябваше така да действам! Трябваше по-постепенно или трябваше на малки стъпки или въобще не трябваше да увеличавам.“  А така вижда – правилно ли върви или неправилно.
Ако не ценообразува прецизно, един зъболекар ще загуби пари, сигурност и пациенти и може би ще се окаже в един момент на невротична вълна и ще изгуби ориентир.“

д-р Йоанна Бисерова

„За мен всичко това беше ново, никога не се бях сблъсквала. Буквално ме хванахте за ръчичка и ми показахте накъде е правилната посока!
Всички тези неща са безценни и съм ви страшно благодарна, защото наистина не знаех накъде да тръгна. Аз отварях собствена практика и не знаех какво да правя. Сега знам как да ценообразувам и какво да искам от счетоводителя.

Ако човек сега си прави практика и никога не се е интересувал точно как се формират цени, той няма представа как да ги сложи. Той ще се огледа настрани и ще сложи някакви средни цени на база на околните, което в никакъв случай не е решение!
Ако един зъболекар не си направи цените прецизно, би изгубил спокойствието си като цяло, защото в един момент ще влага много от себе си и няма да получава нищо в замяна.
Това, което забелязвам при моите пациенти е, че пациентите са много спокойни, доверяват ми се и предпочитат да дойдат при мен, въпреки че на база на околните аз държа по-високи цени, но чувстват някакво спокойствие и те.“

За кого е и НЕ е този практически онлайн курс?

НЕ е подходящ за собственици на дентални практики, които:

 • Чувстват, че си знаят всичко и не са готови да провокират мисленето си за ценообразуването на денталните услуги и да гледат реалността.
 • Имат нагласа „Имам много пациенти“ и не искат да ангажират време и енергия, за да мислят и работят активно по ценообразуването на денталните си услуги.
 • Гледат плоско на ценообразуването и на корекцията на цените – като на еднократен „улов“ на печалба, и не желаят да отчитат дългосрочните ефекти.
 • Не са „жадни“ да продължат да се усъвършенстват на следващото ниво като  собственици на практика. 

Този практически курс ще е полезен за собственици, които:

 • Са готови да провокират мисленето си за принципите – фундамента на високоефективното ценообразуване на дентални услуги.
 • Са ангажирани да посветят време и енергия, за да ценообразуват всяка от своите дентални услуги по 4-те нива на ценообразуване.
 • Сериозно се стремят да развиват денталната си практика устойчиво във времето и искат да се екипират с подходи за ценообразуване, които са адекватни при нарастваща инфлация.
 • „Жадни“ са постоянно да се усъвършенстват лично и професионално като собственици на дентална практика.
    

Какво да очаквате?

 

Настройте се за квантов скок в начина си на мислене за ценообразуването на дентални услуги и подходите за корекция на цените, който да е адекватен на новите предизвикателства, за пълноценен обмен и сверка на часовника с Ваши колеги и конкретни стъпки, за да прецизирате цените още по време на курса и да запазите печалбата и удовлетворението на пациентите.

***

“Две неща ще бъдат много ключови при нарастващата инфлация - да се погрижите за себе си и да бъдете  в общности, които се подкрепят.“

Рей Далио

Известен като Стив Джобс на инвестициите и съосновател на Bridgewater Associates , най-големият хедж фонд в света с активи от $160 милиарда

Дати и часове

Програма на 4-месечния онлайн практически курс

 

ВЪВЕДЕНИЕ
за ефективна работа по време на практическия курс
31 януари 2023 г.
(вторник) от 9 до 12 ч. – 3-часова онлайн уводна сесия, за да увеличите многократно резултатите си от 5-месечния онлайн практически курс.

МЕНТОРСТВО, ДЕМОНСТРАЦИИ И ДИРЕКТНА РАБОТА С ЦЕНИТЕ 
с всеки от инструментите за ценообразуване за всяка дентална услуга


Модул 1
| 8 февруари (сряда) от 9 до 15 ч. 
Модул 2 | 15 февруари (сряда) от 9 до 15 ч. 
Модул 3
| 22 февруари (сряда) от 9 до 15 ч. 
Модул 4 | 23 февруари (четвъртък) от 9 до 12 ч. 
Модул 5
| 15 март (сряда) от 9 до 12 ч. 
Модул 6 
| 22 март (сряда) от 9 до 12 ч. 
Модул 7 | 19 април  (сряда) от 9 до 15 ч.
Модул 8 
| 26 април (сряда) от 9 до 15 ч.

за практическа работа по ценообразуването на дентална услуга по дентална услуга във Вашия кабинет или клиника – с демонстрации, практика на място и менторство по реални казуси с формирането на цените.

Общо часове съвместна работа: 39 ч.

Практическият курс е интервален, което значи, че в периода по време и между отделните модули участниците веднага прилагат новите подходи за ценообразуване и реално работят по формирането на цените на денталните си услуги. Това спестява значително време.

Участниците работят индивидуално и в групи и получават менторство в реално време по практическите си въпроси от управленска, финансова и счетоводна перспектива. Всичко това изгражда увереност и самочувствие и помага за бързото и трайно усвояване на новия начин на мислене за цените на денталните услуги и тяхното прецизно формиране.

Инвестиция

10970 лв

914 лв. /месец при 12 месечни вноски

609 лв./месец при 18 месечни вноски

457 лв./месец при 24 месечни вноски
(цените са уводни за пазара)

 

 • Всички цени са уводни са за пазара и са преференциални само за собственици на дентални практики.
 • Всички цени са уводни за пазара и са преференциални само и единствено за дентални лекари, които провеждат първични прегледи и предлагат лечебни планове на пациентите, тоест имат ключов принос към месечните приходи на практиката.
 • Таксата за участие се заплаща предварително – цялостно плащане или чрез осигурената от ДриймърсДу възможност за изплащане на равни вноски с кредит от Банка ДСК с 0% лихва за 12, 18 или 24 месеца по избор на участника. Този кредит може да бъде погасяван предсрочно с минимална такса от 10 лв на 1000 лв взет кредит.
 • При форсмажорни обстоятелства (природни катаклизми, внезапно заболяване и други) участникът има право да прекъсне участието си в практическия мастър курс и да прехвърли платените суми като кредит единствено към следващото издание на практическия мастър курс. В тези случаи предплатени суми не се връщат.
 • При неучастие в някой от модулите поради непланиране на това събитие в графика Ви или друга неоснователна причина, платените суми не се връщат. Може да наваксате конкретния модул / сесия единствено при следващото издание на мастър курса.
 • За повторно участие в тази обновена версия на практическия курс (валидно само за собственици на дентални практики, участвали в предишни издания през 2019-2021-2022 г.) - инвестицията е 30% от таксата към момента на записване.

Условия за участие: 

 • Всеки участник да има аудио и видео връзка – за онлайн модулите на курса участниците имат отговорността да подсигурят достатъчно бърз интернет – нужна е скорост 75 Mbps или по-висока. Може да проверите скоростта на Вашия интернет на този линк: https://www.speedtest.nеt
 • Препоръчваме участието да бъде през компютър (мобилен или декстоп), но ако Ви се наложи да участвате през мобилен телефон е нужно да го сложите на самолетен режим, за да не Ви се прекъсва връзката при обаждане и да си подсигурите пълен фокус и максимален ефект за Вас.

Кандидатствайте - запишете си
30-минутно интервю

Ако искате да разберете повече затова как практическият курс „Високоефективно ценообразуване на дентални услуги“ може да подкрепи Вас лично като собственик на дентална практика да ценообразувате прецизно денталните услуги при две пълзящи инфлации и доколко би било полезно за Вас да инвестирате в подобен курс, запишете се на 30-минутно безплатно интервю. Аз също ще Ви зададем някколко въпроса, с които взаимно да разберем доколко този практически курс ще бъде полезен
точно на Вас.

Кои са мислите, които могат да Ви спрат да формирате прецизно цените на денталните услуги и
в резултат на това
да губите пари и пациенти?

 
 
 
 
 
 

Водещи на курса:

Петър Горялов

е създател и основен водещ на практическия курс и съосновател на DreamersDo Академията за устойчиви дентални практики и има 16 г. опит като коуч и консултант по устойчиво управление на изпълнителните директори и собствениците на компании с оборот между 7 и 430 милиона лева и 20 и над 2500 служителя. Петима от клиентите, които са се доверявали да работят с него за устойчивия растеж на бизнеса си, са в Топ 10 на най-престижния конкурс за управители в България – „Мениджър на годината“, провеждан от сп. „Мениджър“ и консултантската компания „Делойт“.

Работил е индивидуално и е водил практически курсове в DreamersDo Академията с едни от водещите дентални практики от цяла България, за да увеличат приходите и печалбата си и да предоставят незабравимо обслужване и преживяване на своите пациенти.

Заедно със съпругата си Ирина Горялова, с която съосновават DreamersDo Академията, през 2018 г. е поканен като експерт по устойчиво управление да участва в журито на конкурса „Дентален мениджър на годината - АДМИРА“, организиран от Асоциацията на денталните мениджъри в България (АДМБ), когато с голямата награда бе удостоен д-р Павел Панов.
Завършил е „Индустриален мениджмънт“ в Техническия университет и през последните 16 г. е специализирал на 3 континента при едни от водещите експерти в света. Повече за Петър и Ирина вижте във видеото по-долу.

Неделчо Колев

e счетоводител с 23 г. опит като финансов директор, контролер и главен счетоводител. Натрупал е опит като главен счетоводител на водещи фирми като популярния производител на оригинално българско кисело мляко и млечни продукти „Ел Би Булгарикум“ и производителя на млечни продукти „Лимекс“. Бил е главен счетоводител и на други производствени предприятия и фирми от транспортния бранш.

От 2007 г. е собственик и управител на счетоводна къща „Активи плюс“, която предоставя пълно счетоводно, данъчно и финансово обслужване и има портфолио от над 150 български и международни фирми и е натрупал опит с едни от водещите дентални практики в България. 

Притежава и собствен хотел на българското Черноморие, което му помага да познава болките и желанията на всеки собственик на фирма, а не да гледа само от тясната счетоводна перспектива. През последните 2 г. е консултирал десетки дентални практики не само по счетоводните аспекти, а и по т.нар. управленско счетоводство, тоест как като собственици да видят по-ясно финансите на денталната практика и умно да ги управляват.

Завършил е Математическа гимназия „Акад. Никола Обрешков“ в Бургас и има висше икономическо образование с магистърска степен от Университета за национално и световно стопанство (УНСС) в София.
Женен е с три деца.

Кои са Ирина и Петър,
съоснователи на DreamersDo Академия
за устойчиви дентални практики?


Нашата мисия е да допринесем повече собственици на дентални практики,
които са жадни постоянно да се усъвършенстват,
да създадат незабравимо обслужване за своите пациенти,
да увеличат устойчиво приходите и печалбата,
дори при нарастващата икономическа несигурност.

И така да използват предизвикателствата и възможностите по пътя като стъпала,
за да процъфтяват като хора и професионалисти и заедно да допринесем за
повече здрави, усмихнати и уверени хора в България
.

 

Свържете се с нас

* * *

За въпроси как този практически онлайн курс може да подкрепи Вас като собственик и денталната практика в настоящия период или за други въпроси, свържете се директно с Петър Горялов, водещ на курса, на:

+359 885 55 27 30  ∙  peter[email protected]